Fremtidens ‘Life Is Good’ ft. Drake topper YouTube’s mest sete video fra 2020

I dag afslørede YouTube Storbritanniens slutlister, der afslører 2020’s breakout og top skabere og de mest populære trending- og musikvideoer, der fængslede briternes opmærksomhed.

Ved siden af ​​de britiske årsafslutninger er seerne også i stand til at udforske en ny digital oplevelse, der viser hvad verden så i 2020 og dybere dybere ned i samfundsmæssige og kulturelle tendenser udforsket gennem video.

Britisk musik har fortsat været en blomstrende global eksport i år. Af de top 10 musikvideoer, der blev set, var næsten halvdelen (fire) fra britiske kunstnere, herunder Aitch x AJ Tracey, ‘Rain feat. Tay Keith ‘og Tion Wayne x Dutchavelli x Stormzy’ I Dunno ‘- henholdsvis den tredje og sjette mest sete video.

Ser man på genrer, fortsatte rap og hiphop med at dominere i 2020. Med undtagelse af det enorme Joel Corry x MNEK-dancehit ‘Head & Heart’ og The Weeknds popsang ‘Blinding Lights’ var de resterende otte topmusikvideoer i rap- og hip-hop-genren. Interessant inden for top 10 blev to af videoerne uploadet af GRM Daily, der viste os den fortsatte betydning af curation og gav et indblik i, hvordan Storbritannien finder sin nye musik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *